Despre noi

Logo-feng-shui

Descopera cum Feng Shui poate ajuta la transformarea casei tale și in viața ta!

Ce crezi ca au in comun: Bill Gates , Bill Clinton , Sir Richard Branson , Donald Trump , talk- show- mogul Oprah Winfrey , actorul Johnny Depp , legendarul producator Steven Spielberg si sa nu uitam despre cel mai bogat om din Hong Kong , Li Ka Shing ( US $ 21,5 miliarde în valoare netă ) în afară de a fi la capătul “celor mai bogati” al spectrului ?

Toti sunt adepții Feng Shui și integreaza Feng Shui in viata lor .

Feng Shui sunt studii ale vieții și a mediului înconjurător pe baza filosofiilor chinezesti Yin si Yang (forțe negative și pozitive), cele Cinci Elemente (metal, pământ, apă, lemn și foc), precum și trigrame (Gua).

Domeniile în care Feng Shui poate ajuta este:

 • sănătate
 • prosperitate
 • carieră
 • viață
 • relații de dragoste
 • și multe altele.

Feng Shui este parte dintr-un studiu mai larg al celor trei aplicatii practice: medicina tradițională chineză (om), Astrologie Chineză (cer), și Feng Shui (pământ).

Oamenii care folosesc Feng Shui la domiciliu sau la birou lor vor vedea beneficii uimitoare după aplicarea principiilor Feng Shui.

 • Cariera lor se imbunatateste si afacerile devin de succes.
 • Feng Shui poate identifica zonele care ar putea afecta o persoană, în anumite zone ale corpului.
 • Aducerea echilibrului înapoi, folosind cele cinci elemente pot ajuta la prevenirea sau moderarea probleme negative asupra sănătății.
 • Cu ajutorul Feng Shui poate aduce, de asemenea relații îmbunătățite. De multe ori, casele  ar putea avea qi-ul care creează o separare și singurătate. Aducand echilibru folosind cele cinci elemente se poate rectifica această situație.
 • În cele din urmă, după cum știa împăratul, Feng Shui poate aduce bogatie si putere. Cu ajutorul elementelor în mod corespunzător un consultant Feng Shui  poate determina zonele într-o casă sau birou, care poate fi benefice financiar pentru cei care trăiesc acolo.

Folosind Feng Shui astăzi

Feng shui
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Feng shui (風水 pinyin : fēng shuǐ, literalmente “vântul și apa”) este un ansamblu de principii de geomanție, care afirmă că formele și mediul ambiant pot influența principiul qi (氣气, pinyin : qì = suflu). Scopul este realizarea armoniei locurilor în care oamenii trăiesc, prin analiza fluxurilor de energie din mediul înconjurător (qi). Bazându-se pe teoria celor 5 elemente (pământ, metal, apă, lemn, foc) și pe principiile yin și yang expertul feng-shui încearcă să reechilibreze forțele care se manifestă local pentru a ameliora, sănătatea, prosperitatea și comportamentul persoanelor.

Un qi positiv aduce noroc, un qi negativ aduce nenorocire. Cele patru centre de interes majore din feng shui sunt : bogăția, fericirea, longevitatea și copii sănătoși.

Primele vestigii atestând utilizarea feng shui datează din secolul al III-lea d.Hr., unele studii spun ca peste 2,000 de ani , altele pana la 5,000 de ani.

Simbolistica sugerează că aerul și apa sunt cei doi curenți de energie indispensabili vieții pe Pământ.

Cu ajutorul metodelor originale , oamenii de astăzi pot vedea mai multe beneficii așa cum este descris mai sus.

Primul lucru  care ar trebui să facut incepe cu eliminarea acelor lucruri care creează un “sha” sau o influență negativă în viața ta: plante moarte, mobilier stricat, imagini care aduc amintiri dureroase și a altor elemente de care nu mai sunt necesare ,ar trebui să fie eliminate din mediul dumneavoastră.

Doriți să vă asigurați că aveți un spațiu de locuit  liber și frumos.

Feng Shui oferă o modalitate profundă de înțelegere a interacțiunii dintre oameni și mediile lor. Dezvăluie modul în care împrejurimile afecta nu doar nivelul de confort material, ci și sănătatea fizică și mentală, relațiile tale, și succesul lumesc.

Cercetările recente din domeniul psihologiei mediului relevă faptul că oamenii de succes trăiesc și lucrează în medii care ii susțin din punct de vedere fizic, emoțional, mental și spiritual.

Unde se aplica Feng Shui:

 • Feng Shui pentru case/apartamente
 • Feng Shui pentru afaceri
 • Feng Shui pentru Birouri
 • Feng Shui pentru cumpărare / vânzare de proprietate    

Feng Shui 2016

Feng shui 2016

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s